Kategoriarkiv: expressen se nyheter

Leca isoblock

av | 06.06.2017

leca isoblock

Leca Isoblock används normalt som bärande yttervägg i småhus upp till tre våningar. Det kan även användas som utfackningsvägg i konstruktioner med flertalet våningsplan. Blocken består av två ytterdelar av Leca Murblock och en mellanliggande polyuretan isolering om mm. På så sätt får det gedigna putsade. Instruktionsfilm - Hur du murar med vårt nya block, Leca Isoblock LECA ISOBLOCK PASS HÖRN. Leca Isoblock används för bärande ytterväggar i småhus upp till tre våningar. Blocken har en mycket god isolerförmåga. 73,00 kr/st. Visa artiklar · LÄTTBETONGBLOCK CELBLOCK Ett massivt lättbetongblock som används till bärande vägg eller utfackningsvägg. från. ,00 kr/st.

Leca isoblock Video

LECA grunnmur - muring av hjørne uten hjørnestolpe (del5) - video fra Weber De används som sunsets överbryggande element över fönster- och dörröppningar. Konstruktioner av Leca Block innebär stabila väggkonstruktioner som kan dimensioneras för att klara stora laster om deliveryhero behövs. Ny öppettid blir Stängt Måndag 1 helena persson. Lecablocken är som sagt ett miljövänligt alternativ i och med att de är tillverkade i lera. Leca® Block Konstruktioner av Leca Block innebär stabila väggkonstruktioner som kan dimensioneras för att klara stora laster om så behövs. leca isoblock

Leca isoblock - har tidigare

Startsida proffs Erbjudanden Erbjudanden till dig som proffskund. Murverk av Leca Isoblock 2. Leca Block limmas med tunnfogsbruk samt har not och spont vilket underlättar uppförandet av både ytter och innerväggen. Blocken består av två ytterdelar av Leca Murblock och en mellanliggande polyuretan isolering om mm. Leca Isoblock Balkblock används över väggöppningar samt i murkrön.

0 reaktion på “Leca isoblock

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *