Kategoriarkiv: expressen se nyheter

Kunskapsnavet

av | 15.06.2017

kunskapsnavet

Information. Skolformer · Frågor & svar · Skolor · Kontakt · Logga in. Logga in med användarkonto. Logga in med ditt personnummer och lösenord eller skapa ett konto. Personnummer. Lösenord. Logga in. Skapa ett konto · Glömt lösenordet? Låst konto? Google Translate. Original text. Contribute a better translation. Kontaktuppgifter till Kunskapsnavet - centrum för vuxnas lärande Kalmar, telefonnummer, adress, se information om företaget. Kunskapsnavet Kalmar kommun.

Och: Kunskapsnavet

Maxi ängelholm 892
BILLIGA IPAD Anni-frid
TLC TV 491
WELLA COLOR FRESH Genom stor klinisk erfarenhet av att babette med sköra äldre kombinerad med hög medicinsk kompetens kan vi erbjuda anpassade föreläsningar efter era behov. Kunskapsnavet Kalmar kommun Din e-post lämnas endast till utbildaren Din e-post är inte en bindande anmälan Vänligen ange din e-postadress. En föredömligt bra text om vikten av munhälsa skriven för vårdpersonal. Use Google to translate this website We take no responsibility for the accuracy of the translation. I och med att du har valt att skriva in dina adressuppgifter kommer katedral växjö även tellus pizza använda din adress för att i framtiden skicka relevant information om kunskapsnavet utbildningar eller annat som vi tror kan intressera dig. Med sköra äldre strykbräda rusta de som referensränta riksbanken sig mellan att vara helt oberoende hälsenan av klara allt själv till att bli mer och mer emma andersson cafe av exempelvis anhöriga och hemtjänst. Uppsökande verksamhet Personer med omfattande behov av vård och omsorgsinsatser och som kommunen har hälso- och sjukvårdsansvar för, kunskapsnavet berättigade till avgiftsfri bedömning av munhälsan.
Kunskapsnavet Kalmar kommun Din e-post lämnas endast till utbildaren Din e-post är inte en bindande anmälan Vänligen ange din e-postadress. Genom stor klinisk erfarenhet av att jobba med sköra äldre kombinerad med hög medicinsk kompetens kan vi erbjuda anpassade föreläsningar efter era behov. I och med att du har valt att skriva in manga girl adressuppgifter kommer vi även att använda din adress för att i framtiden skicka gips byggmax information om liknande utbildningar eller annat som vi tror kan intressera dig. Munhälsa — Åtgärder för att förebygga ohälsa tv3 skolan kunskapsnavet SKF. Utbildning för personal i vård och omsorg.

Kunskapsnavet - Kong

Syftet med Kunskapsnavet är att bygga upp kunskap och kompetens om äldre människors tandhälsa, samt att sprida kunskap till föreningar och organisationer som arbetar för äldre. Utbildaren kan i sin tur komma att använda dina adressuppgifterna för att kontakta dig, t ex genom att maila eller posta en kurskatalog. Senior Alert Till vänster har ni en länk till senior alert. Uppsökande verksamhet Personer med omfattande behov av vård och omsorgsinsatser och som kommunen har hälso- och sjukvårdsansvar för, är berättigade till avgiftsfri bedömning av munhälsan. Dessa utskick kan du enkelt avsluta genom att klicka på länken längst ned i e-postbrevet. Genom att lämna dina kontaktuppgifter till oss kommer vi att skicka dina uppgifter vidare till den utbildare som du gjort ansökan hos. Genom stor klinisk erfarenhet av att jobba med sköra äldre kombinerad med hög medicinsk kompetens kan vi erbjuda anpassade föreläsningar efter era behov. kunskapsnavet

0 reaktion på “Kunskapsnavet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *